Vendet më të mira në Francë për një pushim familjar buzë detit.

Shikoni cilat janë vendet më të mira në Francë për një pushim familjar buzë detit – Nice, Saint-Tropez, Monte Carlo, Kanë

Franca përshkruhet në udhërrëfyes si një vend unik, sepse të gjithë do të gjejnë diçka të duhur për veten e tyre. Shembujt përfshijnë, ndër të tjera, nvendet më të mira në Francë për një pushim familjar buzë detit. Këto përfshijnë, ndër të tjera:

  • E MIRË – i referuar si kryeqyteti i Côte d’Azur, tundon ndër të tjera me një plazh të bukur 10 kilometra, ujë të ngrohtë dhe të pastër; sepse fshihet midis kodrave përreth, nuk na kërcënohen mistralet e pakëndshme; avantazhi i madh i këtij vendi është fakti se dielli shkëlqen atje për 320 ditë në vit (!);
  • BEAULIEU-SUR-MER – është një zonë banje tipike buzë detit; sipas vendasve, Gustave Eiffel ishte mysafir atje në një kohë; fshati u ofron turistëve, ndër të tjera, një shëtitore të veshur me palma përgjatë detit;
  • SHENTROPEZ – është një nga vendet më të njohura dhe më të rekomanduara për turistët që vizitojnë Cote d’Azur; një gji i izoluar dhe plazhe të bukura me rërë janë avantazhet kryesore të këtij vendi; Plage de Pmpelonne, e cila shtrihet për gati 5 km dhe është e mbuluar me rërë të bukur të artë, duket se është një plazh që ia vlen të vizitohet; plazhet janë po aq të bukura: TAHITI dhe des CANEBIERES dhe des SALINS;
  • MONTE KARLO – është një breg deti i zgjeruar posaçërisht për turistët, i cili u ofron miqve të tij: plazhin e bukur të Larvotto-s dhe tundon me rezidencat luksoze dhe një numër të madh hotelesh; është edhe një lloj “Meka e bixhozit lokal”;
  • KANA – është një vend i rekomanduar kryesisht për mysafirë më të pasur; famën ia detyron jo vetëm Festivalit Ndërkombëtar të Filmit, por edhe plazheve të shumta që u “caktohen” objekteve individuale hoteliere; ky vend tundon gjithashtu me një shëtitore që shtrihet përgjatë plazhit me diell në shtrirjen perëndimore të Kanës.

Hotele familjare dhe çiftesh në Saint Tropez

Siç mund ta shihni, një pushim buzë detit në Francë është një ide e mrekullueshme. Ka plot vende ku mund të shtriheni pa kujdes në plazhet me rërë dhe të shijoni banjot e diellit dhe larjet në det.