Udhëtime fakultative nëpër Francë.

Zbuloni se cilat udhëtime opsionale rreth Francës ia vlen të bëhen dhe çfarë të shihni në Francë. Më të njohurit janë Disneyland, Luvri dhe Versaja.

Udhëtime fakultative nëpër Francë, mund të na japë një pasqyrë të plotë të bukurisë së këtij vendi. Ndër ofertat e shumta të agjencive turistike, meritojnë vëmendjen tonë:

  • udhëtim familjar në Disneyland – për njerëzit që udhëtojnë në Francë me fëmijët e tyre
  • udhëtim në Luvër dhe Versajëu – është një festë e madhe “shpirtërore” për ata që janë të etur për ndjesi estetike
  • madhështor Paris gjatë natës – nga ana tjetër, do të kënaqë shijet e papërpunuara të dashamirëve të argëtimit në nivelin më të lartë botëror.

Udhëtim familjar në Disneyland

Disneyland në Paris ndodhet në një zonë të madhe dhe është 30 kilometra nga vetë Parisi. Falë organizimit të tij të përsosur, është në gjendje të kujdeset si për fëmijët ashtu edhe për kujdestarët e tyre. Ky park argëtimi është vendi më i famshëm i këtij lloji në Evropë. Ai përfshin dy komplekse argëtimi, domethënë:

  • Parku Disneyland
  • Studiot Walt Disney.

Gjatë turneut të tyre, të ftuarit shoqërohen nga personazhe të mëdhenj vizatimorë të Disney-t. Zakonisht arrini në destinacionin tuaj me autobusë të veçantë që do t’ju çojnë në destinacionin tuaj. Kthimi bëhet në orën e caktuar nga organizatori, nëpërmjet minibusëve të rehatshëm që dërgojnë të ardhurit në hotelet e tyre.

Luvrit dhe Versajës.

Këto dy qendra madhështore të artit duhet të shihen. Veprat e artit të mbledhura në to mund të plotësojnë shijet edhe të estetëve më kërkues. Gjërat e para në fillim… Luvri duket të jetë muzeu më i vjetër dhe më i madh në botë. Në zonën e tij janë mbledhur veprat më përfaqësuese të artit: skulptura, piktura dhe vizatime nga e gjithë bota. Në përgjithësi, ekspozita e Luvrit është një pasqyrë e zhvillimit të artit nga kohërat e lashta deri në ditët e sotme. Versajës është një “festë” po aq e kalitur për estetët e vërtetë. Me të arritur në vendin e ngjarjes, ne mund të dëgjojmë regjistrime të veçanta udhëzuese – ato janë gjithashtu të disponueshme në polonisht. Pas mbërritjes, ne shohim një imazh të përsosmërisë krijuese dhe pasurisë. Versajës atë

Parisi i natës dhe atraksionet e tij.

Ky udhëtim fakultativ na dëshmon mbi të gjitha se Franca është sinonim i argëtimit në nivelin më të lartë botëror. Gjatë udhëtimit kemi në dispozicion dy qendra kryesore argëtuese pariziane. E para është e ashtuquajtura LIDO. Ndodhet në Champs Elysees dhe është një nga kabaret e famshme pariziane. Një vizitë në të, megjithatë, shoqërohet me veshjen e detyrueshme gala – mbrëmje. Të ftuarit marrin pjesë në një shfaqje show dhe në fund trajtohen me një gotë shampanjë. Vendi i dytë i këtij lloji është Moulin Rouge. Aty, nga ana tjetër, jemi të ftuar të shikojmë Can-Can-in spektakolar të interpretuar nga kërcimtarë profesionistë. Në fund të shfaqjes marrim edhe një gotë shampanjë. Tre sugjerimet e sipërpërmendura të udhëtimeve shumë të ndryshme nuk janë vetëm një ftesë për në Francë. Kjo konfirmon gjithashtu faktin se peizazhi kulturor i vendit është i pakalueshëm. Pra, le të përfitojmë nga një nga opsionet për të shijuar plotësisht klimën franceze.