Janar – moti në Seychelles në janar

Janar – moti në Seychelles në janar

Janari është një muaj që shoqërohet me ngrica dhe borë. Kështu ndodh zakonisht në Poloni në janar, dhe në Seychelles është e ngrohtë dhe e këndshme. Vetëm festat mund të prishen nga reshjet e mëdha. Sidoqoftë, një festë në një pamje kaq të egër dhe ekzotike me siguri do të jetë e suksesshme dhe nuk do të prishet nga ndonjë shi tropikal.

Temperatura e ajrit

Temperaturat e ajrit në janar në Seychelles janë rreth 28 ° C, kështu që është shumë e ngrohtë. Janari është gjithashtu muaji më me shi i vitit, prandaj sigurohuni që ta merrni parasysh këtë kur të paketoni valixhen tuaj për në Seychelles. Era është ende mjaft e dobët, edhe pse në krahasim me dhjetorin, disa herë më e fortë.

Si është moti në Seychelles në janar?

Në janar, temperaturat në Seychelles janë mesatarisht 27 gradë Celsius. Temperaturat gjatë ditës mund të arrijnë deri në 32 gradë. Pas perëndimit të diellit, temperatura bie në 24 gradë. Ishulli qëndron relativisht i ngrohtë, kështu që noti nuk është i nevojshëm. Në janar priten rreth 300 mm reshje. Moti i lagësht ka tendencë të jetë jetëshkurtër dhe ju do të jeni në gjendje të shijoni kohën tuaj në ishull brenda një kohe të shkurtër.

Kombi ishull është i njohur për klimën e tij të lagësht dhe konstante. Niveli i lagështisë është shpesh afër 100 përqind. Pavarësisht nga lagështia e lartë, ditët mbeten të ndritshme dhe me diell. Mesatarisht, ju do të gjeni dymbëdhjetë orë rrezet e diellit çdo ditë. Kjo e bën ishullin ideal për aktivitete në natyrë. Gjithmonë ka pak shi në ajër, por ju do të mund të shijoni rrezet e diellit.

Temperatura mesatare në Seychelles në janar është 29 gradë Celsius. Temperatura minimale në janar është 28 gradë, kështu që edhe nëse nuk planifikoni të bëni zhytje ose snorkeling, është mirë të merrni me vete pajisje shiu. Mund të përjetoni dushe herë pas here gjatë ditës, por kjo nuk ka gjasa t’ju prishë udhëtimin. Megjithatë, nëse jeni të shqetësuar për shiun, merrni parasysh lagështinë e lartë dhe lagështinë e ulët.

Parashikimi i motit në Seychelles në janar:

Informacion i dobishëm

Kujtojmë se klima tropikale është mjaft e ashpër dhe e lodhshme për ne evropianët, kryesisht për shkak të lagështisë së lartë të ajrit. Tropikët janë gjithashtu insekte dhe zvarranikë të ndryshëm që nuk i takojmë, ndaj duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në këtë drejtim, veçanërisht nëse udhëtoni me fëmijë.