Dhjetor – moti në Seychelles në dhjetor

Si është moti në Seychelles gjatë dhjetorit?

Ndonjëherë mund të jetë i lagësht dhe me diell. Temperaturat në dhjetor janë zakonisht 28 gradë Celsius gjatë ditës, me maksimale 31 gradë Celsius. Reshjet në shkurt janë më pak se në janar, me 250 mm që bien në 14 ditë. Qielli do të jetë gjithashtu më i kthjellët gjatë këtij muaji, duke e bërë atë një kohë më të këndshme për t’u vizituar.

Dhjetor – moti në Seychelles në dhjetor

Seychelles janë aq të vendosura sa moti është i favorshëm për udhëtime pushimi pothuajse çdo muaj. Sigurisht që ka muaj që bie më shpesh shi dhe një muaj i tillë është për shembull dhjetori, por ende nuk është koha e reshjeve më të larta në këtë rajon, ndaj ia vlen të provoni të bëni pushime në dhjetor.

Moti në Seychelles në dhjetor do të na presë sigurisht me temperatura të larta, të cilat janë rreth 29 ′ C. Megjithatë, duhet të përgatitemi edhe për shira mjaft të dendur dhe lagështi të lartë të ajrit.

Moti

Moti në Seychelles në dhjetor, natyrisht, do të na mirëpresë me temperatura të larta, të cilat janë rreth 29 ° C. Megjithatë, duhet të përgatitemi edhe për shira mjaft të dendur dhe lagështi të lartë të ajrit. Erërat janë të dobëta, kështu që oqeani është i qetë dhe më i sigurt për marinarët.

Çfarë të merrni me vete?

Duke shkuar në Seychelles në dhjetor, ju duhet të merrni rroba të lehta dhe diçka për të na mbrojtur nga shiu. Lansat me kapuç dhe shkopinj janë zgjidhja më e mirë për udhëtime. Sigurisht, mund të merrni çadra, por nuk do të jetë një aksesor shumë praktik kur ecni në këmbë. Sigurisht, në valixhe nuk duhet të mungojnë rrobat e banjës, sepse uji është i ngrohtë dhe dielli do të shkëlqejë të paktën pak.