Cilat janë çmimet në Bullgari?

Cilat janë çmimet në Bullgari?

Ky është një fenomen shumë i rrallë në zonat e njohura turistike… Epo, Bullgaria ka qenë e lirë dhe ka qenë për më shumë se 40 vjet! Këtu mund të blejmë alkoolin më të lirë (1 litër birrë në një dyqan afër plazhit – 5-7 PLN; verë Sophia – nga 10 PLN), dhe çmimet e produkteve ushqimore janë shumë të ngjashme me ato në fuqi në Poloni.

A mund të argëtoheni në Bullgari?

Po sigurisht. Në Bullgari nuk mungojnë baret, baret, diskotekat, restorantet dhe kafenetë e mira dhe të lira. Atmosfera në to ju inkurajon të vizitoni dhe ta kaloni kohën e lirë në një mënyrë të këndshme.

Çfarë duhet të keni kujdes në Bullgari?

Kërcënimet kryesore për turistët janë:

  • Kandil deti thumbues që ndonjëherë mund të gjendet në ujërat e Detit të Zi;
  • Transaksionet e pafavorshme të këmbimit valutor – edhe në zyrat e këmbimit;
  • Truproje të vrullshme (por efektive).