Tetor – moti në Seychelles në tetor

Tetor – moti në Seychelles në tetor

Tetori në Seychelles është një tjetër muaj me mot të ngrohtë dhe temperatura pak më të larta se në muajt paraardhës. Pra, le të shkojmë atje në një udhëtim dhe të njohim këtë rajon misterioz. Do t’ju kënaqë me plazhet e mrekullueshme, peizazhet dhe natyrën e mrekullueshme. Pra, le të ecim përreth dhe të shijojmë këtë parajsë në tokë.

Temperatura

Temperaturat në Seychelles në tetor janë rreth 28 ° C, kështu që është shumë e ngrohtë dhe pushimi. Krahasuar me muajt e mëparshëm, era është shumë më e dobët, kështu që ju mund të notoni dhe lundroni me siguri në oqeanin e qetë. Vlen të kujtojmë se në tetor bie gjithnjë e më shumë shi, por në krahasim me dhjetorin nuk është ende shumë i dendur.

Çfarë të merrni me vete?

Para së gjithash, droga, sepse vetëm në ishullin Mahe mund t’i marrim pa problem, dhe te të tjerët mund të jetë problematike. Veç kësaj, veshje, diçka kundër mushkonjave dhe insekteve të tjera, si dhe masa që do t’ju mpijnë pas një pickimi. Ne duhet të marrim gjithmonë ushqim dhe ujë me vete për udhëtime në ishujt që janë të pabanuar. Mos harroni se ato janë krejtësisht të egra, kështu që nuk do të gjeni dyqane atje.

Si është moti në Seychelles në tetor?

Në përgjithësi, temperaturat janë të këndshme në Seychelles në tetor, me temperatura mesatare rreth 27 gradë C. Megjithatë, ka disa gjëra që duhet të mbani parasysh nëse jeni duke planifikuar një pushim. Pavarësisht rritjes së reshjeve, ka ende shumë diell në qiell. Ndryshimi i erërave tregtare është gjithashtu i favorshëm për sërfistët. Nëse jeni duke kërkuar për vendin e përsosur për të bërë sërf, ju keni ardhur në vendin e duhur.

Klima në Seychelles është e ngrohtë dhe e këndshme gjatë gjithë muajit, dhe ka shumë pak re. Në përgjithësi, temperatura në Seychelles qëndron rreth 86 gradë F gjatë gjithë vitit, me dushe të herëpashershme. Lagështia, e cila arrin deri në 98,5 mm në vit, shpërndahet nga flladi i detit. Për shkak se ishujt ndodhen pranë Ekuatorit, klima është e ngjashme me atë të shtatorit, me shira që ndodhin gjatë gjithë muajit.

Çfarë duhet të bëni në Seychelles në tetor?

Ndërsa nxehtësia është e rehatshme, lagështia mund të jetë pak e padurueshme. Nëse jeni duke zhytur, lagështia e ulët është ideale për dukshmëri nënujore. Temperaturat mbeten në 30-at e larta, që është ideale për zhytje dhe zhytje. Lagështia e ulët krijon një erë freskuese dhe është koha më e mirë për të vizituar vendin ishullor. Përveç motit të butë, ju gjithashtu mund të merrni pjesë në një sërë aktivitetesh, nga ecja deri te lundrimi.

Parashikimi i motit në Seychelles në tetor: