Ski në Alpe d’Huez

Ski në Alpe d’Huez

Zbuloni pse duhet të vizitoni Alpe d'Huez. Kontrolloni motin në Alpe d'Huez. Hartat, si të arrini atje dhe pistat e skive. Franca nuk është vetëm, siç mendojnë shumë prej nesh, Parisi i bukur dhe përfaqësues. Franca e vërtetë është vendpushimet tërheqëse sportive. Një...

read more
Alpet – moti, hartë, udhëzues.

Alpet – moti, hartë, udhëzues.

Informacion rreth Alpeve – moti në Alpe, hartë, udhëzues – vendet dhe rrugët më interesante. Alpet janë vargmalet më të gjata malore në Evropën Jugperëndimore. Është afërsisht 1200 km i gjatë dhe shtrihet nga Deti Mesdhe deri në Luginën e Danubit. Kështu, Alpet...

read more
Alpet Cotian – moti, hartë, udhëzues.

Alpet Cotian – moti, hartë, udhëzues.

Informacion rreth Alpeve Kotia. Këshilla për udhëzuesit, hartat dhe motin. Për shkak të vendndodhjes së saj, Alpet Cotian kanë kushte të shkëlqyera për turizmin veror dhe dimëror. Ngjitje në Monte Viso - në gjermanisht. Alpet Kotis janë pjesë e Alpeve Perëndimore. Ato...

read more
festival filmi, guidë, shëtitje, moti.

festival filmi, guidë, shëtitje, moti.

Guidë, vizitë, moti dhe Festivali i Filmit në Kanë. Kana është një nga qytetet më të njohura që i përket Rivierës Franceze, ose Cote d'Azur. Sigurisht, shumica e turistëve janë këtu gjatë sezonit të verës. Gjatë Festivalit Ndërkombëtar të Filmit, hotelet pushtohen nga...

read more
Korsika – moti, hartë, udhëzues

Korsika – moti, hartë, udhëzues

Korsika – një dokumentar profesional për ishullin e Napoleon Bonapartit Korsika është një ishull i vogël në Detin Mesdhe në brigjet jugore të Francës, në perëndim të Italisë. Ngushtica e Shën Bonifacit e ndan atë nga Sardenja, e cila është më e madhe dhe i përket...

read more
La Norma – moti, vendndodhja, udhëzuesi.

La Norma – moti, vendndodhja, udhëzuesi.

Ku dhe kur të skijoni në La Norma. Moti, harta dhe udhëzuesi për La Norma. Njerëzit që duan të bëjnë ski ose dëborë duhet patjetër të vijnë në La Norma. Moti La Norma Temperaturat mesatare në Alpet Franceze - La Norma Muaj Minimumi (° C) Maksimumi (° C) Mesatarja (°...

read more
Riviera Franceze – moti, hartë, udhëzues.

Riviera Franceze – moti, hartë, udhëzues.

Riviera Franceze – vizitë dhe moti. Një udhëzues i shpejtë turistik. Cote d'Azur tundon me sharmin e tij unik gjatë gjithë vitit. Cote d'Azur është një rajon shumë ekskluziv, i vendosur në jug të Francës në rrëzë të Alpeve, pikërisht në Detin Mesdhe. Vendndodhja e tij...

read more
Les Deux Alpes – moti, vendndodhja, udhëzuesi.

Les Deux Alpes – moti, vendndodhja, udhëzuesi.

Les Deux Alpes është një destinacion popullor skish në Alpet Franceze, moti dhe udhëzuesi për Les Deux Alpes. Les Deux Alpes është një vendpushim skish i frekuentuar veçanërisht nga të rinjtë. Një pamje e mahnitshme. Pamjet me dron tregojnë se sa i mrekullueshëm është...

read more