Qershor – Moti i Seychelles në qershor

Në qershor, ishujt janë me diell dhe kanë shtatë orë diell çdo ditë. Ka shumë mundësi për ditë me shi, por ky është një bonus për turistët që kërkojnë pushime me diell dhe plazh.

  1. Si është moti në Seychelles në qershor?
  2. A ia vlen të shkoni me pushime në Seychelles në qershor?
  3. Temperaturat në qershor në Seychelles
  4. Temperatura e ujit në qershor në Seychelles
  5. Çfarë duhet të vizitoni në qershor në Seychelles?
Qershor – Moti i Seychelles në qershor

Kushtet e motit në Seychelles ju lejojnë të shijoni bukuritë e këtij vendi të mrekullueshëm pothuajse gjatë gjithë vitit. Bimësia e bukur dhe e harlisur, peizazhet e mrekullueshme, plazhet me rërë dhe kafshët unike bëjnë të mundur të shkosh atje pothuajse gjatë gjithë vitit. Prandaj, muaji qershor është ideal për një udhëtim në këtë vend, megjithëse ia vlen të kontrolloni kushtet e sakta të motit përpara nisjes.

Moti në Seychelles është përgjithësisht i ngrohtë dhe me diell. Ekziston një mundësi e vogël për reshje shiu, por mundësitë për shi janë të ulëta. Lagështia do të varet nga koha e ditës. Gjatë ditës temperatura do të jetë komode për ju. Edhe nëse lageni dhe djersiteni, lagështia është e ulët. Një ditë e turbullt ka të ngjarë të pasohet nga një natë e lagësht.

Moti në Seychelles në qershor është përgjithësisht i këndshëm. Edhe pse ka reshje shiu, lagështia është e ulët dhe ditët janë kryesisht me vranësira. Përveç kësaj, shpejtësia e erës rritet pak gjatë ditës, gjë që e bën më të këndshme për adhuruesit e plazhit. Ata që duan të shmangin erën mund të dëshirojnë të përfitojnë nga kushtet e erës. Ju gjithmonë mund ta vizitoni ishullin gjatë sezonit të shirave dhe të jeni të sigurt se moti do të jetë i këndshëm.

Temperaturat në Seychelles në qershor janë të këndshme gjatë gjithë vitit. Temperaturat janë rreth 28 gradë. Algat e detit janë ende të pranishme në plazhe. Është e mundur të praktikoni sporte ujore në ishuj gjatë kësaj kohe. Një erë më e ashpër do t’ju vështirësojë kryerjen e këtyre sporteve. Por në përgjithësi, moti është i mirë. Por alga e detit është një problem në rajonet jugore.

Moti në Seychelles është i ngrohtë dhe i lagësht gjatë gjithë vitit. Në muajin qershor do të fryjnë erërat tregtare juglindore të vazhdueshme. Këto erëra do të mbajnë temperaturën në Seychelles në qershor. Erërat tregtare juglindore do të vazhdojnë të jenë shkaktari kryesor i reshjeve. Më shumë reshje do të sjellin edhe erërat tregtare juglindore. Pra, si është moti në Seychelles në qershor?

Moti në qershor

Qershori në Seychelles, si gjithë muajt e tjerë, do të na presë me një temperaturë të lartë, e cila në qershor është 27 ° C. Ajo që është gjithashtu jashtëzakonisht e rëndësishme, në qershor ka shumë pak reshje shiu, kështu që ka lagështi të ulët të ajrit. Megjithatë, duhet të kujtojmë se në qershor fryn erëra mjaft të forta, të cilat i bëjnë ujërat shumë të shqetësuara.

Çfarë duhet bërë?

Para së gjithash, admironi florën dhe faunën e mrekullueshme të këtij vendi të jashtëzakonshëm. Ecni në plazhe, bëni banja dielli, notoni dhe praktikoni sporte ujore. Me këtë të fundit, duhet mbajtur mend se ujërat përreth mund të jenë të trazuara për shkak të erërave mjaft të forta. Ajo që është gjithashtu e rëndësishme për zhytësit në det të thellë, në qershor ujërat nuk janë transparente, dhe për këtë arsye mjaft të rrezikshme.

Noti në qershor – temperaturat e motit – Seychelles

Klima në Seychelles është tropikale. Temperatura do të ndryshojë
ndërmjet 27 dhe 30 gradë, por lagështia do të jetë e ulët. Uji është i pastër dhe dukshmëria do të jetë e shkëlqyer. Nëse dëshironi të kaloni pushimet tuaja në ujë, këtë mund ta bëni gjatë muajit qershor. Mund të notosh në oqean dhe të shohësh breshkat e detit duke folezuar. Do të jetë një eksperiencë shumë unike për të parë sezonin e folezimit të sternës.