Prill – moti në Seychelles në prill

Prill – moti në Seychelles në prill

Seychelles janë të vendosura në zonën klimatike ekuatoriale, gjë që e bën atë shumë të ngrohtë atje pothuajse gjatë gjithë vitit. Ajo që është gjithashtu jashtëzakonisht e rëndësishme, temperatura e ajrit në muajt individualë ndryshon vetëm për disa gradë, ndërsa ka dallime të mëdha në shfaqjen e erërave dhe shiut. Prilli në Seychelles është shumë i ngrohtë, por i lagësht, që do të thotë se atje ka lagështi shumë të lartë.

Temperaturat në prill

Temperaturat në Seychelles në prill janë rreth 31 ° C dhe është një nga dy muajt më të ngrohtë të vitit pas marsit. Reshjet e muajit prill tashmë janë duke u dobësuar, por janë ende të shpeshta dhe lagështia e ajrit është shumë e lartë. Deti në prill është ende i qetë pasi nuk ka erëra të forta, pra perfekt për disa sporte ujore.

Si është moti në Seychelles në prill?

prill nuk është muaji më i nxehtë në Seychelles, por është muaji më i thatë dhe më i këndshëm. Është koha më e mirë për të bërë zhytje, snorkeling dhe not. Lagështia është e ulët dhe temperaturat e ujit janë rreth 30 gradë. Nuk ka aq shumë turistë në prill sa gjatë muajve më të nxehtë të marsit dhe dhjetorit, por ju mund të kaloni pushime të shkëlqyera.

Temperaturat në Seychelles janë përgjithësisht të rehatshme dhe moti është i këndshëm. Lartësitë janë në mes të viteve ’80, që është temperatura ideale për banja dielli. Sidoqoftë, duhet të kontrolloni parashikimin e motit përpara se të rezervoni fluturimin ose akomodimin tuaj për t’u siguruar që do të keni një qëndrim të këndshëm. Do të mund të shijoni një ditë në plazh dhe do të mund të përfitoni sa më shumë nga pushimet tuaja.

Gjatë sezonit të lartë të prillit, temperaturat mbeten konstante dhe komode. Mund të prisni temperatura në mes të viteve shtatëdhjetë. Mbrëmjet, megjithatë, janë të freskëta dhe të thata. Do të zbuloni se ka më pak turistë në ishuj, kështu që është mirë të rezervoni herët dhe të prisni çmime më të larta. Do të jeni të lumtur që keni rezervuar pushimet tuaja paraprakisht. Nëse po kërkoni të vizitoni Seychelles në prill, moti në ishuj do të jetë perfekt për ju.

Parashikimi i motit në Seychelles në prill:

Çfarë duhet bërë në prill?

Në total, çfarë është në çdo muaj pasardhës. Pra, bërja e diellit në plazhe të bukura, zhytja në skuba, peshkimi, ecja, çiklizmi, lundrimi me katamaran dhe admirimi i mjedisit janë të hapura për ne. Për shkak të temperaturave të larta dhe lagështisë së lartë të ajrit, nuk rekomandojmë shëtitje në zonën malore, pasi në kushte të tilla trupi ynë mund të dobësohet lehtësisht.