Mars – Moti i Seychelles në Mars

Mars – Moti i Seychelles në Mars

Klima në Seychelles është tropikale, që do të thotë se është shumë e ngrohtë gjatë gjithë vitit. Pra, pavarësisht nëse shkojmë atje në mars apo dhjetor, ne do të mund të shijojmë gjithmonë hijeshitë e këtij vendi. Mos harroni, megjithatë, se klima tropikale shoqërohet me lagështi të lartë të ajrit, kështu që temperaturat e perceptuara janë pak më të larta.

Temperaturat në muajin mars

Muaji mars në Seychelles është rreth 28 ° C dhe është një nga dy muajt më të ngrohtë të vitit. Reshjet po zvogëlohen, ndaj dhe lagështia e ajrit po bie. Ajo që është gjithashtu shumë e rëndësishme, veçanërisht për të apasionuarit pas sporteve ujore, në muajin mars deti është relativisht i qetë, sepse nuk ka erëra të forta.

Çfarë të merrni me vete?

Para së gjithash, duhet të merrni rroba dhe masa të lehta dhe të ajrosura që do të na mbrojnë nga pickimi i insekteve. Ne marrim me vete edhe antihistamine për të ndihmuar në rast alergjie. Mos harroni se në shumë ishuj është e vështirë të marrësh kujdes mjekësor, ndaj le të marrim edhe medikamente dhe veshje bazë.

Parashikimi i motit në Seychelles në mars: