Maj – moti në Seychelles në maj

Maj – moti në Seychelles në maj

Seychelles janë një vend ideal për një pushim pushimi praktikisht gjatë gjithë vitit. Ndërsa pjesa më e madhe e Oqeanit Indian është e prekur nga ciklonet, shumica e ishujve të Seychelles janë përtej mundësive të tyre. Prandaj, nuk ka asnjë shqetësim për të kontrolluar këtë fenomen, në fund të fundit, të rrezikshëm dhe ju mund të shkoni në çdo kohë të vitit.

Seychelles në maj

Temperatura e ajrit në Seychelles në maj është rreth 28 ° C, kështu që është disa gradë më e ftohtë se në muajt e pikut. Ajo që është gjithashtu jashtëzakonisht e rëndësishme për turistët është se ka gjithnjë e më pak reshje, kështu që lagështia bie dhe temperaturat e larta përballohen më lehtë. Nga ana tjetër, forca e erës sa vjen e forcohet edhe pse në maj nuk ka arritur ende fuqinë maksimale.

Çfarë duhet të bëni në Seychelles në maj?

Kështu që në maj, mund të lundroni, notoni, të shëtisni përgjatë plazheve të bukura, të eksploroni zonën dhe të admironi pamjet fantastike. Të gjithë do të mahniten nga flora e mrekullueshme, kafshët e pazakonta dhe speciet e rralla të shpendëve. Ia vlen të vizitoni rezervatet dhe të admironi natyrën e paprishur. Sidoqoftë, mbani mend se në zonat e rezervave nuk ju lejohet të përdorni varka me motor ose skuter.

Si është moti në Seychelles në maj?

Si është moti në Seychelles? Temperatura mesatare në maj është rreth 27 gradë Celsius në ishullin Mahe. Ky muaj i ngrohtë ka pak shira dhe 12 orë me diell. Lagështia është e ulët dhe temperaturat janë të këndshme. Ka shumë pak erë. Temperaturat janë komode dhe ka pak mundësi për reshje. Megjithatë, mund të prisni disa dushe. Reshjet janë relativisht të lehta dhe dielli qëndron jashtë për periudha të gjata.

Moti në Seychelles në maj është ideal për not. Temperaturat janë rreth 28 gradë Celsius dhe flladi i detit do të ndihmojë në shpërndarjen e lagështirës. Për shkak se ishujt ndodhen shtatë gradë në jug të Ekuatorit, temperatura nuk është aq e ngrohtë sa pjesët e tjera të Oqeanit Indian. Ka mundësi për shi, por është e rrallë. Kjo klimë e ngrohtë nuk është avantazhi i vetëm i vizitës në Seychelles në maj.

Ndryshe nga muajt e tjerë të vitit, maji ofron disa nga moti më i mirë për zhytje dhe snorkeling. Temperatura ditore do të qëndrojë ndërmjet njëzet dhe tridhjetë gradë Celsius dhe lagështia do të jetë shtatëdhjetë për qind komode. Ujërat do të jenë relativisht të qeta gjatë kësaj kohe, kështu që temperatura e ujit do të jetë komode. Do të shijoni më shumë diell se në muajt e tjerë të vitit. Megjithatë, do të hasni herë pas here reshje shiu.

Parashikimi i motit në Seychelles në maj: