Gusht në Bullgari – cili është moti dhe temperatura.

Gusht në Bullgari – cili është moti dhe temperatura.

Kur planifikojmë një pushim në Bullgari për gusht, patjetër që nuk do të pendohemi. Temperaturat e larta të ajrit, uji i ngrohtë në det, ngjarje të shumta dhe turma turistësh. Prandaj është një kohë ideale për të gjithë ata që duan të argëtohen, festa dhe shumë shoqëri. Askush nuk do të ankohet për këtë të fundit në gusht, pasi hotelet dhe bujtinat zakonisht shpërthejnë. Vlen të rezervoni qëndrimin tuaj paraprakisht, në mënyrë që të mos keni nevojë të kaloni natën në një hotel të vogël, larg detit dhe të gjitha atraksioneve. Mos harroni se sezoni në Bullgari është relativisht i shkurtër, ashtu si në Poloni, prandaj është mjaft i shtrenjtë në kulmin e tij. Rezervimet e mëparshme do t’ju lejojnë të kurseni pak, veçanërisht kur i bëjmë të paktën një muaj përpara.

Moti dhe temperatura.

Temperaturat e ajrit në gusht në Bullgari janë rreth 28 ‘C gjatë ditës dhe 20’ C gjatë natës. Temperatura e ujit varion nga 20-23 ‘C dhe lartësia e tij varet nga numri i ditëve me diell. Kishte vite kur temperatura e tij ishte edhe 25 ‘C, por kjo ndodh vetëm në gusht jashtëzakonisht me diell dhe të thatë.

Gusht në Golden Sands.

Shenjat e artë tërheqin turistët jo vetëm me plazhet e bukura dhe të gjera, por edhe me një ofertë shumë të pasur të qendrave spa dhe Wellness. Pranë detit dhe plazhit në rajonin Golden Sands, ka pishina të shumta, duke përfshirë disa me veti shëruese për shkak të përmbajtjes së tyre të lartë minerale. Si të moshuarit, familjet me fëmijë dhe të rinjtë mund të pushojnë në Golden Sands. Hotelet kanë përgatitur argëtimin e duhur për secilin prej këtyre grupeve. Kështu, për fëmijët ka kënde lojërash, për të rinjtë – disko, fusha tenisi, dhe për të moshuarit, pushoni pranë pishinave kuruese, të rrethuara nga pyje piktoreske dhe aromatike.