Fluturime të lira për në Francë – linja ajrore nga Polonia.

Informacion rreth fluturimeve të lira për në Francë. Cilat linja ajrore fluturojnë nga Polonia në Francë.

Hyrja në tregun e aviacionit të të ashtuquajturave transportues low-cost ka revolucionarizuar plotësisht mënyrën e të menduarit për udhëtimet ajrore. Ajo e bëri botën, dhe veçanërisht Evropën, shumë më afër. Në fund të fundit, ju mund të shkoni në Francë në rreth 2 – 3 orë dhe biletat mund të blihen për disa dhjetëra zloty. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të planifikoni udhëtimin tuaj paraprakisht dhe të kërkoni transportuesin e duhur. Ndonjëherë mund të gjeni edhe promovime shumë të favorshme në transportuesit kombëtarë si LOT ose AirFrance.

Linja ajrore me kosto të ulët nga Polonia në Francë.

Lidhjet midis Polonisë dhe Francës operohen nga disa transportues.

  • WizzAir fluturon në aeroportin e Parisit Beauvais nga Okęcie e Varshavës, Katowice Pyżowice, Poznań Ławica, aeroporti Wrocław Copernicus dhe aeroporti Gdańsk Lech Wałęsa
  • EasyJet në aeroportin Charles de Gaulle në Paris nga Balice e Krakovit
  • Ryan Air në aeroportin e Parisit Beauvais nga Kraków dhe Wrocław

Fluturime të lira për në Francë – jo vetëm linja ajrore me kosto të ulët.

Oferta e fluturimeve të lira për në Francë ofrohet jo vetëm nga linjat ajrore me kosto të ulët, por edhe nga transportuesit kombëtarë. LOT dhe Ryan Air shpesh shesin biletat e tyre me çmime të reduktuara të krahasueshme me linjat ajrore me buxhet të ulët. Thjesht duhet të ndiqni reklamat dhe të reagoni mjaft shpejt. Përveç kësaj, aeroplanët LOT mund të udhëtojnë nga Varshava në Nice. Këtu, gjithashtu, mund të mbështeteni në ulje të çmimeve dhe promovime. Një avantazh shtesë i fluturimeve me këto transportues është përfshirja e bagazheve dhe tarifave të aeroportit në çmimin e udhëtimit. Prandaj, transportuesit e tillë nuk mund të refuzohen paraprakisht pa kontrolluar nëse oferta e tyre nuk është aq e favorshme sa ajo e transportuesve me buxhet të ulët.

Fluturime të lira për në Francë – çfarë duhet të mbani mend?

Nuk mund të mohohet se linjat ajrore me kosto të ulët kanë revolucionarizuar qasjen polake ndaj udhëtimit. Udhëtimi në vende të tjera, përfshirë Francën, është bërë shumë i lehtë. Megjithatë, përpara se të vendosim të blejmë një biletë, ia vlen të kuptojmë disa gjëra dhe t’i kemi parasysh kur planifikojmë një udhëtim. Para së gjithash, shumica dërrmuese e transportuesve me kosto të ulët zgjedhin aeroporte më të vogla, shpesh mjaft të largëta nga qytetet kryesore. Në rastin e aeroportit Beauvais, ai është pothuajse 100 kilometra nga Parisi. Pra, çmimi i biletës nuk përfshin udhëtimin nga dhe në aeroport. Përveç kësaj, gjithmonë duhet t’i kushtoni vëmendje çmimit të fluturimit me tarifat e aeroportit dhe të bagazheve të shtuara, pasi zakonisht është më i lartë se ai i treguar në fillim të rezervimit. Megjithatë, në shumicën dërrmuese të rasteve, linjat ajrore me kosto të ulët janë me të vërtetë mënyra më e lirë dhe, në të njëjtën kohë, mënyra më e shpejtë për të shkuar në Francë.

Si thua të shkosh në klasë të parë në Francë në fund të fundit?