ATM në Seychelles.

Ku mund të gjeni ATM në Seychelles?

Rupia e Seychelles është monedha, dhe ju mund të tërhiqni para nga ATM kudo në vend. Vendi është shumë liberal kur bëhet fjalë për këmbimin valutor, dhe ju mund të gjeni lehtësisht makina me karta krediti pothuajse në çdo vend. Shumica e hoteleve të nivelit të lartë kanë gjithashtu ATM-të e tyre, të cilat e bëjnë edhe më të lehtë blerjen. Ka disa restorante në vend, dhe ju duhet të konsideroni të provoni të treja.

Dhe në lidhje me tërheqjet nga ATM, ju lutemi kini parasysh mesazhin e shfaqur drejtpërdrejt në ATM. Disa paguajnë një tarifë shtesë për tërheqje

ATM Euro në Seychelles?

Përgjigja e Tripadvisor: Nuk ka ATM Euro në Seychelles. Mund të vini me euro dhe t’i ndërroni atje ose mund të përdorni kartën tuaj të debitit për të tërhequr SCR.